Livrare si returnare

Livrare:

Livrarea in tara se efectueaza prin curierat rapid, de obicei in aproximativ 24 de ore lucratoare, de luni pana vineri. Comenzile plasate vineri, dupa orele 15, vor fi expediate luni si vor ajunge cel mai repede marti. In perioadele aglomerate (din preajma sarbatorilor legale sau Black Friday) si in situatia in care conditiile meteo din tara sunt nefavorabile, pot aparea intarzieri in livrare. Costul transportului este de 19 lei pentru comenzile sub 299 lei. Pentru comenzile de minim 299 lei, transportul prin curier este gratuit.

Livrarea internationala (prin curier/Posta Romana) se face in circa 3-7 zile lucratoare de la expedierea comenzii, iar plata se va efectua pe site, cu cardul. Pentru livrarea externa, taxa de transport se calculeaza in functie de greutatea coletului sau destinatie, iar pentru un colet de 1 kg., transportul este 99 lei pentru majoritatea tarilor. Daca se percep taxe suplimentare, vei fi informat inainte de trimitere. In cazul comenzilor externe, transportul pentru retur sau schimb de produse va fi suportat de client.

Metode de plata (RO):

 • Cash (ramburs, la curier)
 • Card - online
 • *Card - la EasyBox

*Daca doresti sa achiti cu cardul direct la Easybox, va trebui sa selectezi ,,plata ramburs'' in momentul inregistrarii comenzii. 

Retur:

Dacă dorești să preluăm noi coletul de la adresa ta, completeaza formularul de retur cu urmatoarele informatii:

 • Nume si email
 • Numarul comenzii si produsul/e pentru retur
 • Motivul returnarii
 • Daca ai achitat la curier sau la Easybox: cont bancar (IBAN)
 • Daca s-a livrat in Easybox: adresa de ridicare pentru curier

Daca ai achitat cu cardul, pe site, transferul va fi efectuat pe cardul respectiv. Returul este achitat de noi si se va retine suma de 19 lei cand se proceseaza transferul bancar.

Produsul pe care il returnezi trebuie sa fie intact, fara urme de purtare, impachetat in ambalajul original, invelit intr-o folie de plastic, asa cum s-a livrat. Nu se accepta produsele utilizate, coletele trimise cu ramburs si retururile neanuntate. Daca au fost indeplinite conditiile de retur, transferul bancar se va face in 24 de ore pentru comenzile achitate cu cardul si in maxim 5 zile lucratoare pentru comenzile achitate ramburs, de la sosirea coletului la sediul nostru (de luni pana vineri). Termenul legal de returnare a banilor este de 14 zile.

Schimb:

 

Dacă dorești să-ți trimitem produsul ales la schimb la adresa ta, completeaza formularul de schimb cu urmatoarele informatii:

 • Nume si email
 • Produsul pe care doresti sa il returnezi
 • Produsul pe care il doresti la schimb (denumire/link, marime, culoare)
 • Daca s-a livrat in Easybox: adresa de livrare prin curier

Schimbul de produse, cu livrare la adresa, presupune 2 transporturi, unul e achitat de noi, celalalt de client, adica 19 lei.

Daca produsul ales la schimb este la un pret mai mare, diferenta se poate plati ramburs sau cu cardul, pe site. Daca produsul solicitat este la pret mai mic, diferenta o returnam prin transfer bancar sau sub forma de voucher.

Vom trimite un curier să preia coletul de la adresa ta, iar după ce coletul ajunge la noi în sediu și va fi verificat, vom expedia produsul solicitat. Produsele trebuie să fie fără urme de purtare. 

Pentru suport, scrie-ne pe Whatsapp sau contacteaza-ne la 0746823112.