Cauți încălțăminte cool, unică și confortabilă?

Cauți încălțăminte cool, unică și confortabilă?

Cauți încălțăminte cool, unică și confortabilă? 

Descoperă Noua Colecție SS2022!

Reacția ta când afli de noi pentru prima dată: “Cine mai sunt și păcălicii ăștia?🤭” 

Toate cuvintele de mai jos sunt extrase din chestionarele pe care le-au completat clienții noștri: 

Cine suntem noi?

💬 “Brand 🇷🇴 Românesc reprezentat de niște tineri entuziaști din Cluj care își respectă clienții și face ca orice deplasare să fie plăcută. Frumoși, nebuni, ciudați dar buni!” 

Cu ce te ajută produsele noastre?

💬 “Sportul devine mai ușor, plimbarea lungă și comodă, iar pe stradă atrag toate privirile. Am fost admirată în orice "colțișor" de lume am pășit cu aceștia😊.”

De ce să cumperi de la noi?

💬 “Mi-a plăcut că aveți nu doar poze frumoase, dar exact la fel arată și în realitate, iar persoanele cu care am corespondat și comunicat au fost extrem de amabile și serviciile foarte prompte! 🤗 

De ce să ai încredere în noi?

💬 “Design-ul și calitatea lor sunt Wow!! Am fost sceptică când i-am comandat, însă m-ați surpris foarte plăcut. Sunt într-adevăr Wow! Fără nicio exagerare. Tineți-o tot așa!💪“

 

A fi cool nu înseamnă a fi la modă sau a purta tot ce poartă și ceilalți. A fi cool înseamnă originalitate, unicitate și a purta o pereche de încălțări de damă din piele cu un design nou, fresh, care nu te vor lăsa să treci neobservată si te vor scoate din banalitate. A fi cool înseamnă să fii tu și să adopți ceea ce ți se potrivește dintr-o colecție de creație, care întrunește tot ce ai nevoie în materie de confort și modele ce dau trendul în a fi chic în fiecare sezon.

Cum zilele s-au lungit și temperaturile sunt din ce în ce mai plăcute, cu siguranță simți nevoia să faci o evaluare a ceea ce mai ai prin dressing și, evident, să faci și achiziții noi. În cazul în care intenționezi ca anul acesta să ieși un pic din zona de confort, plictiseală și obișnuință, și să porți un alt gen de pantofi de piele naturală, care să fie în afara tiparelor de peste tot, ai acum la dispoziție un brand super cool.

Iată ce include noua colecție de primăvară - vară a Bigiottos:

Dacă vrei să-ți refaci garderoba cu încăltăminte de damă de piele naturală, care să te scoată din rutina zilnică și să te facă să exclami sunt fericită cu noua sau noile mele achiziții, vei alege:

  1. Adidași sau sneakers de damă

Întrucât în zilele noastre pantofi sport de dama se pot asorta la orice tip de ținuta, pentru și mai multă originalitate, optează pentru modele nonconformiste și cool. Pe cele din colecția de Adidasi Dama le poți asorta cu haine casual și, bineînțeles, cu ultimul echipament pentru sala de sport. Modele de sneakers damă din piele naturală merg chiar și cu o ținută office sofisticată. Adidașii lejeri, din material textil și talpă foarte ușoară, sunt alegerea perfectă pentru o viață activă si exerciții de sport.

  1. Pantofi casual damă


Dacă te-ai gândit să schimbi ceva la ținuta ta de zi cu zi și toți să te privească cu admirație pentru alegerile tale, alege o pereche de pantofi casual dama sau, de ce nu, o pereche de sneakers din piele naturală întoarsă. Modelele sunt lucrate impecabil, confortabile și remarcabile. Poți alege o pereche de pantofi casual damă din piele neagră lăcuită, cu talpă groasă, dar ușoară, o pereche de mocasini din piele naturală întoarsă, perforată sau o pereche de sneakers bej-nude, cu îmbinări de piele naturală, perforații și șireturi mari.

  1. Bocanci de vară

Dacă nu ai încercat încă și vrei sa porți cele mai cool modele din acest sezon îți recomandăm colecția de bocanci de vara. Asocierea dintre materiale textile lejere, cu găuri sau plasă și talpa de bocanci sau sneakers, cu siguranță nu te vor lăsa să treci neobservată. Cu o astfel de pereche de botine sau ghete de vară, garantat vei atrage o multitudine de priviri admirative. Ai la dispoziție câteva modele cu combinații originale și design super.

În cazul în care vrei să afli ce distinge această marcă de alte mărci, îți spunem pe scurt: nonconformism, creativitate, confort maxim, materiale naturale și modele cool. Colecția include pantofi, sneakers și bocanci de primăvară-vară, pentru toți cei care preferă încălțările îndrăznețe, în nuanțele clasice și cuminți. Poți alege dintre mai multe stiluri de încălțăminte, exact ceea ce se potrivește personalității tale dinamice, aflate mereu în mișcare și căutare de alternative de a purta altceva decât ceilalți.

Dacă vrei stil, eleganță, originalitate și modele cu concepte noi, ai mereu în vedere achiziția unei perechi de pantofi casual de damă de la Bigiottos.

 


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate