Paseste relaxat cu pantofi comozi in picioare!

Paseste relaxat cu pantofi comozi in picioare!

Paseste relaxat cu pantofi comozi in picioare!

Noua colectie de incaltaminte primavara/vara vine cu o abordare minimalista, exprimata in nevoia sporita de a te simti confortabil si relaxat in pantofii pe care ii porti. Revistele de moda celebre enunta intoarcerea in anii 90', prin articole vestimentare mai ,,cuminti'', ce se asorteaza extrem de usor la orice. Cu toate acestea, nu ne indreptam nicidecum spre banal sau anonim, ci spre perfectiunea detaliilor si combinatia originala de materiale si texturi. Contrastele alb-negru sunt in topul cautarilor si in acest an. Designerii de moda nu exclud folosirea griului metalizat, culoarea argintului.

Si cum plimbarile pot fi mai scurte sau mai rare in aceasta perioada, propunem tinuta urban-sport sau casual-office in materie de incaltaminte fashion. In continuare, va voi prezenta cateva modele fresh, care sper sa va inspire sa va simtiti diferiti, unici. Cu pantofii trendy Bigiotto's Shoes pasesti relaxat, simtind confortul la picioarele tale, pentru ca materialele au fost atent selectionate tocmai pentru a-ti oferi energia si buna-dispozitie de care ai nevoie. Daca esti curios sa afli care sunt cei mai frumosi pantofi, de purtat la orice tinuta, te invit sa urmaresti selectia pregatita pentru tine.

Urban | Sport for Women

Un sneakers de dama care mi-a atras atentia este Burning, datorita impactului vizual desavarsit. Nu trebuie sa-ti faci griji ca vei trece neobservata pentru ca transparenta data de materialul textil perforat si combinatia intre sneakers si gheata de vara transmit un aer feminin si te ajuta sa ramai in trend. Daca esti in cautare de pantofi comozi sport pentru dama sau a unor ghete dama de vara, cu detalii fashion, esti pe drumul cel bun. Burning e varianta ideala! Prevazuti cu piele naturala si material textil din plasa, adidasii permit aerisirea piciorului, fiind pantofi sport usor de purtat vara sau oricand e vreme insorita.

 

Urban | Sport for Men

Daca ne gandim la incaltamintea fashion-sport pentru barbati, din piele naturala si material textil, modelul Notorious atrage atentia mai ales prin talpa cu design zimtat si culorile neutrerepartizate simetric. Desi sunt adidasi cu talpa inalta de 3 cm., aceasta este extrem de usoarapentru ca este realizata din spuma, pentru ca plimbarile sa fie mai placute. Un model de sneakers de barbati, de purtat vara, care intr-adevar te fac sa fii diferit de ceilalti si chiar sa devii popular.

 

Casual | Office for Women

Grafica minimalista predomina si in stilul casual-office, prin elemente perfect definite, transparente subtile, contrastante. Mocasinii de dama cu accente vintage sau ghetele de vara din material textil nu pot lipsi din dulapiorul cu incaltaminte. Lejeritatea cu care se incalta si usurinta cu care pasesti, iti inspira relaxare si libertate de miscare. Culorile pastelate, care exprima energie, se asorteaza spiritului vesel si entuziast, asa incat sneakersii Flamingo, din piele naturala de un roz pal, sunt tot ce si-ar putea dori o femeie. Sireturile semi-acoperite si designul inedit sunt perfect evidentiate, iar talpa ultra-light iti da impresia ca plutesti.

 

Casual | Office for Men

Un element de noutate sunt espadrilele pentru barbati, reprezentative pentru un look casual minimalist. Se potrivesc perfect cu un costum elegant sau o pereche de pantaloni conici si o camasa office. Oricare va fi modelul preferat, San Francisco, Skipper, Tito sau Vespa, va putem asigura de confortul oferit. Confectionati din piele intoarsa, moale si placuta la atingere, acesti pantofi comozi te ajuta sa fii cool la fiecare aparitie, indiferent ca ai o intalnire business sau pur si simplu vrei sa fii remarcat atunci cand iesi in oras.
Click aici pentru a vedea toti pantofii din noua colectie primavara-vara 2022 si alege-i pe cei care te fac sa te simti diferit, increzator si relaxat!

Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate