Alege-ti stilul, poarta pantofii Bigiotto's potriviti!

Alege-ti stilul, poarta pantofii Bigiotto's potriviti!

Brandul Bigiotto's Shoes este reprezentat de stilul indraznet, nonconformist si haios, conceput din nevoia de a iesi din tipare si anonimat. Persoanele care indragesc stilul nostru sunt fascinate de fashion si outfituri, vor sa fie unice, originale, sa se simta remarcate si apreciate atunci cand incalta pantofii nostri. Toate aceste lucruri iti ofera un sentiment placut,o stare de bine in general, iar noi ne dorim sa fiti bucurosi si optimisti pentru ca, pana la urma, asta conteaza cu adevarat atunci cand alegi un stil vestimentar. Pornind de la aceasta dorinta de ,,altceva'', am creat Bigiotto's Shoes. Amprenta noastra de noutate a designului schimba in totalitate conceptia generala despre incaltaminte, iar scopul nostru este sa imbinam trendul cu unicitatea si spontaneitatea.

Stim ca nu e deloc usor sa alegi un model de pantofi, dar stim ca ceea ce-ti place este in legatura directa cu personalitatea, sentimentul pe care ti-l ofera modelul ales si ceea ce vrei sa inspiri in jurul tau. Daca esti o fire conservatoare, vei prefera cu siguranta simplitatea si clasicul, pentru ca asortatul la tinuta preferata sa nu iti dea batai de cap. Daca esti curajos, creativ si mereu in pas cu tendintele, modelele nonconformiste sau traznite te vor atrage farasa stai prea mult pe ganduri.

Majoritatea modelelor noastre au fost realizate pentru ,,devoratorii'' de fashion, cei carevor sa fie cool la fiecare aparitie. Prin raportare la nevoile si circumstantele in care vei purta incaltamintea noastra, poti alege stilul sporty- office, sporty- fashion, elegant sau glamour. Inrandurile urmatoare voi descrie specificul fiecarui stil sau colectii de incaltaminte pentru a te ajuta sa alegi cu usurinta ceea ce te reprezinta.

Stilul Sporty-Office, asa cum exprima si denumirea, este potrivit pentru persoanele active, fiind tipul de incaltaminte cu durabilitate si confort sporite. Daca iti doresti o tinuta casual, poti alege pantofii confectionati din piele naturala sau ecologica, iar daca iti doresti o tinuta sport, poti opta pentru sneakersii din material textil, piele naturala sau o combinatie intre cele doua. In sezonul estival, pantofii cu pielea perforata sau material tip plasa sunt un must-have, iar popularii slip-on, usor de incaltat, sunt inca in tendinte. Pielea naturala si materialul textil permit aerului sa circule in pantof si se muleaza perfect pe forma piciorului, astfel incat poti pasi cu incredere de fiecare data. Nu cred ca existe vreo persoana care nu detina in dulapiorul cu pantofi o pereche de sneakersi sporty-office! Sunt definitia confortului si a liniilor temperate, fara exagerari sau material incarcat. Mai mult de atat, sunt foarte usor de asortat sau accesorizat la aproape orice tinuta casual. Cand te grabesti sa ajungi undeva si nu stii ce sa incalti, ia o pereche de pantofi streetwear si ai scapat de griji!

Colectia Sporty-Fashion este caracterizata de combinatii indraznete de materiale si texturi, printuri si inscriptii, talpa supradimensionata, sireturile multicolore, insertiile lucioase si strasurile, culorile neon si contrastante. Un design urban, neasteptat, care te duce cu gandul la spiritul tanar, independent, cu inspiratie nelimitata. Pantofii sporty-fashion sunt piesa de rezistenta la un eveniment important sau intalnire, in timpul liber, oriunde si oricandsimti nevoia sa iesi evidenta, sa frapezi.

Colectia Sporty-Fashion a anului 2020 a fost inspirata de cateva detalii esentiale in trend. Sneakersii sau botinele pentru femei,cu talpa inalta si extrem de usoara, te fac mai increzatoare ca niciodata. Culorile vibrante si contrastul alb-negru te ajuta sa creezi outfituri surprinzatoare, mai ales dacaporti pantofii cu un accesoriu pe masura, cum ar fi o geanta sau un rucsac stylish.

 

Nici barbatii nu sunt mai prejos! Pentru ei avem sneakersii in nuante deschise sau culori intense, combinate cu elemente metalice, iar talpa chunky, superconfortabila, este adaptata stilului urban. Asadar, posibilitatile sunt infinite, iar curajul e de partea voastra! Materialele utilizate, de calitate premium asa cum v-am obisnuit, si talpa usoara, din spuma, sunt secretul confortului si al bunei dispozitii.

Prin comparatie cu cele doua abordari vestimentare, stilul glamour semnifica eleganta la superlativ, stralucire, fascinatie si magnetism. Prin stralucire nu intelegem opulenta si supraincarcare, ci frumusetea formelor si prezenta sarmanta. Cu talpa inalta sau joasa, cu toc sau platforma, pantofii, sandalele sau botinele de dama evidentiaza elemente glam care confera un plus de valoare outfitului. Eleganta clasica, cu influente romantice, consta in accesorizarea cu pietricele, margele sau perle, iar asortarea la o rochie sau fusta in trend iti dezvaluie rafinamentul si feminitatea. Pantofii cu tinte, capse, lanturi metalice si catarame exprima fuziunea dintre glamour si stilul rock, iar aceste elemente se intrezaresc si in colectiade pantofi sau ghete barbatesti. Revenind la colectia glamour pentru femei, pantofii sau sandalele cu tocul lat, simplu sau cu modele geometrice, se potrivesc de minune la o pereche de pantaloni conici sau jeansi skinny. Daca vrei sa mergi la o petrecere sau eveniment important, iti propunem sa incerci sandalele cu toc cui cu o rochie chic si o geanta plic asortata pentru a atrage privirile celor din jur.

Barbatii indrazneti, preocupati fashion si de felul in care arata, adora stilul glam. Poti combina o pereche de pantaloni office, o camasa si un sacou colorat cu o pereche de pantofi Savage, cu sireturile acoperite.

O alegere la fel de buna sunt pantofii Croco, cu model in relief. Daca ai ales o pereche de pantofi negri, nu uita ca poti sa-i potrivesti la un costum cu modele grafice sau in culori vibrante pentru un look fresh.

Pentru a vedea colectia de barbati, click aici.

Fiecare stil vestimentar reflecta personalitatea, imaginea ta si felul in care iti pui in valoare atuurile. Pe tine care stil te reprezinta?


Lasa un comentariu

Comentariile trebuie aprobate inainte de a fi publicate